Máte radi piškótové dezerty? Pripravte si s nami tento vláčny piškoťák s tvarohom a čučoriedkami. Tento dezert je vláčny a ľahký, vďaka tvarohu Vás skvele zasýti a môžete si ho vychutnať bez výčitiek, pretože na osladenie je použitý erytritol.
Cesto:
+ čučoriedky, múka
Krém:
+ biela čokoláda na posypanie
Ryža má široké spektrum využitia a jedným z nich je práve múka z ryže. Je prirodzene bezlepková, takže ju môžu využiť aj osoby s intoleranciou lepku. Je ľahko stráviteľná a má neutrálnu chuť. Možno ju využiť pri varení, pečení, na zahusťovaní omáčok alebo polievok. Pri varení či pečení zvýši objem a spojivosť jedál.
Mohlo by Vás zaujímať:
Či už máte jablká vlastné, alebo vám ich daroval sused, ktorý ich má plnú záhradu a už nevie, čo s nimi, vyskúšajte tento recept, ktorý si nevyžaduje žiadne zázračné ingrediencie.
Výživový špecialista Petr Havlíček a tréner Jirka Vacek odpovedajú na vaše otázky. Vybrali sme vaše otázky, ktoré píšete pod YouTube videá.