Inšpirujte sa výborným receptom na fit tortu s jemným kávovým nádychom vďaka obsahu cára v korpuse. Vysoký obsah bielkovín torte dodáva krém z tvarohu a proteínu. V recepte nenájdete žiadny pridaný cukor, korpus je sladený xylitolom a vláčnosť mu dodáva nastrúhaná cuketa.
Korpus:
Krém:
Datlový sirup sa vyrába zmiešaním sušených datlí s vodou, následným rozmixovaním, filtráciou a výsledná šťava sa koncentruje na požadovanú hustotu. Je typicky tmavý, pomerne hustý s charakteristickou chuťou a veľmi dobre zladí, stačí ho teda malé množstvo. Hodí sa do teplej aj studenej kuchyne. Hodí sa do jogurtu/tvarohu, na raňajkovú kašu, palacinky/lievance či na osladenie čaju/kávy.
Mohlo by Vás zaujímať:
Tiež sa vám zbyhajú sliny pri pohľade na medovník? A vedeli ste, že aj tento lahodný dezert je možné vytvoriť v odľahčenej fit variante? Nie je to vôbec zložité a o bielkoviny v zdravom medovníku tiež nie je núdza.
Chrbát, partia na ktorú si najmenej vidíme a jedna z najdôležitejších partií nášho tela. Chce to tréning, správne cviky a plnú koncentráciu na tréning. Mrktnite na tie najlepšie cviky.