Máte radi lahodnú vôňu čerstvo upečených škoricových bagels, keď vojdete do pekárne? Potom si náš recept viac ako zamilujete. Škoricové bagels podľa nášho receptu sú úplne bez pridaného cukru a upečené zo špaldovej múky. Skvele sa hodí na raňajky, kedy ich môžete podávať s orechovým krémom a s čerstvým ovocím. Cesto obsahuje tvaroh, vďaka nemu sú bagels pekne vláčne a ešte dodá bielkoviny navyše.
+ datľový sirup a voda na potretie
Datlový sirup je skvelou alternatívou k sladeniu. Jedná sa o prírodný sirup vyrobený z prezretých datlí. Je špecifický svojou výraznou chuťou a konzistenciou pripomínajúcou med. Má nízky glykemický index a v kuchyni má veľmi široké využitie. Hodí sa do pečenia, varenia, ako poleva na palacinky či raňajkové kaše alebo ním je možné dosladiť čaj či káva. Je vhodný pre vegánov, neobsahuje lepok a je úplne bez konzervantov a farbív.
Mohlo by Vás zaujímať:
Máte ráno chuť na sladké raňajky? Inšpirujte sa naším fit a jednoduchým receptom, na ktorý Vám stačí zopár surovín, príprava zaberie len pár minút a skvele si pochutnáte.
Pamätáte si z detstva na banány v čokoláde? Ak áno, táto roláda podľa nášho receptu vám ho viac než pripomenie. Vďaka vysokému obsahu bielkovín a nízkemu obsahu cukru si ju vychutnáte bez výčitiek.