S príchodom jesene a bohatej úrody jabĺk nie je lepší spôsob, ako ich využiť pri zdravom pečení. Či už máte jablká vlastné, alebo vám ich daroval sused, ktorý ich má plnú záhradu a už nevie, čo s nimi, vyskúšajte tento recept, ktorý si nevyžaduje žiadne zázračné ingrediencie. Vo väčšine prípadov už máte všetko doma. Poďme sa pustiť do práce!
Dobrú chuť!
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Používa sa najmä na prípravu sladkých nepečených dezertov. Je to vynikajúca surovina na pečenie bezlepkových sušienok, koláčov a nekysnutých buchiet. Alebo je vhodná na zahusťovanie omáčok na slané alebo sladké jedlá.
Zdroj: Eliška Ságnerová
Mohlo by vás zaujímať:
Počas tréningu dochádza k silnému katabolizmu, t. j. k poškodeniu svalových vlákien. Neskôr dochádza k anabolizmu. Ako ho podporiť?
Tréner Jirka Vacek vám predstaví najlepšie fitness doplnky pre športovcov, ale aj pre nešportujúcu časť populácie. Ide o nedostatkové vitamíny a minerály, ktoré nášmu telu chýbajú. Ako sa ich nedostatok prejavuje?