Keďže lístkové cesto má pomerne vysoký obsah tuku, pripravili sme recept na jablkovú štrúdľu v ľahšej verzii. Cesto je vyrobené zo špaldovej múky a je úplne bez cukru. Plnka je klasická jablková s orechmi. Ak máte radi sladšiu verziu, môžete do jabĺk pridať erytritol. Erytritol je sladidlo prírodného pôvodu, ktoré sa vyrába fermentáciou a obsahuje 0 kcal. Veríme, že túto štrúdľu si zamiluje každý!
Cesto:
Náplň:
Táto soľ sa prirodzene vyskytuje pod pakistanskými červeno zbravenými horami. Neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. Neobsahuje konzervačné ani protispekavé látky ako soli rafinované. Svoje využitie nájde v kuchyni, ale aj na dekoráciu či do kúpeľa.
Mohlo by Vás zaujímať:
Máte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút!
Máte doma prebytok jabĺk? Potom je tento recept určený práve pre vás! Lahodná chuť jabĺk s medom a škoricou vás ohúri.