Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Proteínové lievance s jablkami

Tento recept je ideálny na jesenné dni, keď hľadáte inšpiráciu na zdravé raňajky alebo desiatu. Najmä ak máte doma prebytok jabĺk, tento jednoduchý recept na proteínové palacinky s jablkami je určený práve vám.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Pripravte si veľkú misu, v ktorej dôkladne premiešajte všetky prísady okrem jabĺk.
  2. Cesto by malo mať konzistenciu palacinkového cesta, t. j. mierne riedke.
  3. Na doske na krájanie nakrájajte jablká na kolieska a pomocou formičky na sušienky vyznačte stredy.
  4. Rozpáľte panvicu, ideálne s trochou ghí alebo oleja.
  5. Namočte kolieska jabĺk do cesta a ihneď ich opečte z oboch strán dozlatista.
  6. Lievance môžeme ozdobiť orechovým maslom a podávať napríklad s tvarohom alebo kyslou smotanou.

Smartfuel Kešu krém 

Na ochutenie a ozdobenie vlhkých lievancov môžete použiť lahodný kešu krém, ktorý sa vyrába zo 100 % kešu orechov pražených horúcim vzduchom. Nielenže dodá pokrmu skvelú chuť, ale je aj veľmi dobrým zdrojom nenasýtených tukov, rastlinných bielkovín, vitamínov, minerálov (najmä horčíka a zinku) a vlákniny.

Smartfuel 100 % Whey Protein 

Ak hľadáte kvalitný proteín, ktorý sa hodí do tohto receptu, môžeme vám odporučiť náš Smartfuel 100% srvátkový proteín získaný z čerstvého mlieka. Mlieko pochádza od voľne chovaných kráv z kontrolovaných európskych chovov. Proteín má skvelú chuť a zároveň je ochutený len minimom sladidiel a aróm. Medzi najvhodnejšie príchute patria vanilková, piškótová, škoricová alebo neochutená prírodná verzia. Proteín skvele chutí ako koktail zmiešaný s vodou/mliekom alebo sa môže pridať do jogurtu, raňajkovej kaše a je tiež skvelý na použitie pri varení a pečení. Vášmu telu tak dodáte kvalitný, rýchlo a ľahko vstrebateľný zdroj bielkovín.

Mohlo by Vás zajímat:

Jesenný Závin/Fitness recept

Máte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút! Navyše sa po zjedení tohto dezertu nebudete cítiť previnilo, pretože ide o nutrične vyvážený recept, ktorý, samozrejme, obsahuje bielkoviny.

Príjem a výdaj energie. Výpočet energetickej bilancie.

Či už je vaším cieľom zhodiť nejaké to kilo a zbaviť sa prebytočných tukových zásob, alebo chcete nabrať svalovú hmotu, je dôležité poznať svoju energetickú rovnováhu.

Sleduj nás i na sociálních sítích: