Proteínový banánový chlebičiek je dokonalou kombináciou zdravých ingrediencií v podobe prezretých banánov, vajcia, špaldovej a mandľovej múky a super proteínu vhodného do receptov s príchuťou med a škorice. Vláčne banánové pečivo je plné bielkovín. Banana bread je tiež bohatý na vlákninu a obsahuje zdravé tuky, čo z neho robí výbornú voľbu pre tých, ktorí sa snažia udržať vyváženú stravu. Môžete si ho dopriať ako desiatu, rýchly snack alebo zdravú sladkú pochúťku po tréningu.
Najprv si dajte predhriať rúru na 170 stupňov, vymažte si formu tukom a vysypte múkou. Teraz vám budú stačiť len dve misky a vareška. V jednej zmiešajte všetky suché ingrediencie do jednotnej zmesi. V druhej mise si roztlačte banány a potom pridajte vajíčka, mlieko a rozpustený tuk. Prelejte do misy so suchou zmesou, premiešajte a prelejte do formy. Hore položte rozkrojený banán a dajte piecť na 60 minút.
Celý banánový chlebík má približne tieto makroživiny: 92 bielkovín, 188 sacharidov, 110 g tukov. Pokiaľ z neho urobíte 10 kúskov, máte skvelú nutrične vyváženú desiatu alebo raňajky.
Natívny srvátkový proteín najlepšej kvality vyrobený metódou CFM, ktorá zachováva maximum bio-aktívnych frakcií pôvodnej suroviny s novou krémovou príchuťou mlieko s medom a so škoricou. Výborne chutí rozmiešaný s vodou, mliekom a skvele doplní sladké recepty. Vďaka vyváženej sladkej chuti proteínu nemusíte už pridávať žiadny cukor navyše a tak budú vaše recepty zase o niečo zdravšie.
Vyskúšajte aj ďalší recept s týmto proteínom:
Proteínové cookie dough guličky s príchuťou medu a škorice! Recept je navyše jednoduchý na prípravu a bude skvelou voľbou ako desiata, zdravý dezert alebo dokonca ako pozornosť pre návštevu.
Máte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút!