Pokiaľ doma zhromažďujete prázdne poháre od orieškových masiel, potom pre Vás máme chutné využitie. Tento skvelý proteínový dezert budete mať behom chvíľky hotový a stačí Vám naň pár ingrediencií. Vďaka vysokému obsahu bielkovín Vás zasýti na celé dopoludnie či popoludní. Ideálne si ho môžete pripraviť so sebou do školy či do práce a vychutnať si ho na raňajky či desiatu.
Prvá vrstva:
Druhá vrstva
Posledná (horná) vrstva
100% prírodné kakao v RAW a BIO kvalite bez obsahu cukru a balastných látok (sladidiel, konzervantov a aróm). Kakao sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré sú zbavené škrupín. Má výraznú a plnú chuť a arómu, jedná sa o nealkalizované kakao. Obsahuje až 12% tuku, v ktorých sú viazané zdraviu prospešné látky. Kakao je bohatým zdrojom minerálov, ako je horčík, vápnik, železo, zinok, ai. Ďalej obsahuje teobromín, jedná sa o látku, ktorá je veľmi podobná kofeínu a stimuluje centrálny nervový systém. V neposlednom rade je zdrojom antioxidantov. V kuchyni ho využijete pri pečení, varení, na ozdobu dezertov, do smoothie či na posypanie raňajkovej kaše.
Mohlo by Vás zaujímať:
Hľadáte recept na rýchlu desiatu, ktorá aj bez cukru uspokojí chute na sladké? Vyskúšajte náš vláčny proteínový muffin! Postup je naozaj jednoduchý a porcia je ideálna pre jedného, takže zabránite plytvaniu.
Ako vybrať proteín? Srvátkový proteínový koncentrát, izolát, hydrolyzát, kazeín alebo viaczložka ? Je v tom nejaký rozdiel a či je to vôbec dôležité skúmať?