Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Raňajkový vegán slivkový mugcake

Prinášame Vám tip na zdravé, chutné a rýchle raňajky či desiatu. Na mugcake čiže na tortu v hrnčeku Vám stačí iba pár surovín a môžete si ho poupraviť podľa Vašej chuti a fantázie. Vďaka pridanému proteínu Vás skvele zasýti, neobsahuje žiadny pridaný cukor a skvele chutí, keď si ho dozdobíte orechovým krémom, ktorým zároveň doplníte kvalitný zdroj tukov.

Ingrediencie:

+ orechový krém a nasekané orechy na ozdobu

Postup:

  1. Najprv si v mištičke alebo v hrnčeku zmiešame všetky sypké ingrediencie.
  2. Následne primiešame mlieko, ocot a nakrájané slivky a dôkladne premiešame.
  3. Hrnček alebo mištičku dáme do mikrovlnky a zapneme na cca 3-4 minúty.
  4. Po upečení vyklopíme na tanier, necháme vychladnúť, ozdobíme orechovým krémom a orechmi a môžeme podávať :)

Grizly Kešu Natural WW320 Premium

Kešu pochádzajú z Afriky a Vietnamu. Vynikajú svojou jemnou textúrou a sladkastou chuťou. Označenie ww320 je označenie kvality a veľkosti. WW značí, že sú kešu celá, biela a neporušená a 320 značí nadpriemernú veľkosť. Orechy sú bohaté na mononenasýtené mastné kyseliny, bielkoviny a vlákninu. Ďalej obsahujú veľké množstvo minerálnych látok (meď, horčík, mangán), vitamínov (skupiny B a vitamín K) a antioxidantov. Zo všetkých orechov majú najnižšiu energetickú hodnotu. Svoje využitie nájdu v sladkej aj slanej kuchyni. Je možné nimi dochutiť najrôznejšie omáčky, ich nasekaním z nich vytvoríte posypku na hotové jedlá či na šaláty/polievky. V sladkej kuchyni ich využijete pri pečení alebo ich rozmixovaním je možné pripraviť rastlinné kešu mlieko.


Mohlo by Vás zaujímať:

4 tipy na jednoduché a zdravé raňajky

Lámete si hlavu nad rýchlymi, ale zdravými raňajkami? Petr Havlíček a Tereza Fuková pre vás pripravili 4 recepty na nutričné výživné raňajky, ktoré pripravíte v pár okamihoch.

Ako nabrať svalovú hmotu?

Každý, kto trénuje s vidinou získania niekoľkých kilogramov zdravých svalov, s tým bojuje. Máme pre vás jednoduchý a rýchly návod, čo a ako robiť!

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: