Nechajte si inšpirovať naším receptom na vláčnu bublaninu s použitím ovsenej a špaldovej múky. Bublanina je úplne bez pridaného cukru a je tak skvelou zdravou voľbou na desiatu či raňajky. V tomto recepte sú použité maliny, ale je možné použiť aj iné sezónne ovocie podľa Vašej chuti.
Pokiaľ práve nemáte po ruke čerstvé ovocie, tak ho možno ľahko nahradiť lyofilizovaným ovocím. Ovocie je sušené mrazom, vďaka tomu je zachovaná jeho svieža chuť, rovnako tak farba a vitamíny a minerály. Kúsky ovocia majú chrumkavú konzistenciu a udržuje si dlhú trvanlivosť. Nie sú upravené žiadnou chémiou ani inými aditívami. Hodí sa do jogurtu, ako ozdoba na raňajkovú kašu alebo len tak na maškrtenie.
Mohlo by Vás zaujímať:
Ať už máte jablka vlastní, nebo vám je daroval soused, který je má plnou zahradu a už neví, co s nimi, vyzkoušejte tento recept, který nevyžaduje žádné zázračné ingredience.
Nedaří se Vám zhubnout a Vaše tělo stagnuje? Co radí výživový specialista Petr Havlíček a fitness trenér Jirka Vacek?