Čo je lepšie v teplom letnom počasí ako výborná zmrzlina? My to vieme! Domáca proteínová zmrzlina, na ktorú Vám stačí pár surovín a okrem skvelej chuti je úplne bez cukru. Vyskúšajte a doprajte si letné osvieženie bez výčitiek.
Čakankový sirup je skvelou nízkokalorickou alternatívou sladenia. Vďaka vysokému obsahu rozpustnej vlákniny môže mať veľmi pozitívny vplyv na mikroflóru hrubého čreva. Prírodný rad je úplne bez umelých prísad a sladidiel. Vďaka tomu má neutrálnu sladivosť a neovplyvňuje chuť potravín. V porovnaní s čakankovým sirupom má originál nižšiu sladivosť približne o 40 %. Sirup je úplne bez lepku, laktózy, konzervačných látok a soli. V kuchyni ho možno použiť na sladenie teplých a studených nápojov, na pečenie, varenie alebo na osladenie jogurtu či palaciniek.
Mohlo by Vás zaujímať:
Tieto arašidové sušienky sú ako stvorené k popoludňajšej káve. Sú veľmi jednoduché na prípravu a stačí Vám iba 4 ingrediencie. Vďaka arašidovému krému sú krásne vláčne a obsahujú veľmi prospešné tuky. Vyskúšajte a nechajte si chutiť!
Lievance sú skvelou voľbou vždy a všade! V tomto článku nájdete TOP 7 receptov na lievance, ktoré si jednoducho zamilujete. Samozrejmosťou je nízky obsah cukru, vysoký obsah bielkovín a kvalitné ingrediencie. Vyskúšajte a nájdite si Váš obľúbený recept.