Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

TIP na rýchle raňajky | Proteínová rýžová kaša

Odbývate sa ráno rýchlymi raňajkami, po ktorých máte za chvíľku hlad? Pokiaľ áno, máme pre Vás skvelé riešenie v podobe super rýchleho receptu na proteínovú kašu. Kaša skvele chutí, zasýti Vás a budete ju mať v okamihu hotovú.

Ingrediencie:

Postup:

  1. V miske zmiešame SmrtFuel ryžovú kašu a proteín.
  2. Kašu s proteínom zalejeme teplou vodou alebo mliekom a dôkladne premiešame.
  3. Nechajte kašu odstáť cca 5 minút a ozdobte SmartFuel jemným arašidovým krémom a ovocím podľa chuti.
  4. Dobrú chuť! :)

SmartFuel rýžová kaša

Instantné kaše sú veľmi obľúbené nielen medzi fitness nadšencami, najmä vďaka ich rýchlej a jednoduchej príprave. Táto kaša sa skladá zo 100 % extrudovanej ryžovej múky. Je prirodzene bezlepková, a preto ľahko stráviteľná. Má veľmi jemnú a krémovú konzistenciu. Príchutiam sa medze nekladú, ale určite nič nepokazíte orechovým krémom a obľúbeným ovocím. V kuchyni sa dá použiť aj na zahustenie omáčok alebo polievok, na prípravu polievkových knedlí alebo na prípravu bešamelovej omáčky. 


Mohlo by Vás zaujímať:

Ako zdravo raňajkovať? Vhodné potraviny na raňajky.

Raňajky sú základom dňa? Určite nie pre každého. Odborník na výživu Petr Havlíček odpovedá na najčastejšie otázky týkajúce sa zdravých raňajok.

Kávové mini tortičky | TIP na RAŇAJKY

Prinášame Vám tip na výživné a výborné raňajky, ktoré si môžete pripraviť dopredu a potom už len vychutnávať. Podľa receptu si upečiete mini tortičky, ktoré potom plníte krémom z tvarohu. V recepte nie je použitý žiadny pridaný cukor, cesto je sladené erytritolom. Tortičky si môžete vylepšiť Vašim obľúbeným ovocím, záleží na Vašej fantázii a chuti.

Sleduj nás: