Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Vegánske banánové kocky

Zdravé Dezerty

Na tieto vláčne kocky Ti stačí 5 bežných surovín a za pár okamihov máš hotové výborné raňajky či desiatu. V recepte nie je použité mlieko ani vajcia, takže sú vhodné aj pre vegánov. Pokiaľ použijete vysokopercentnú čokoládu, tak si zdravo maškrtíte a zároveň zaženiete chuť na sladké.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Všetky ingrediencie si zmiešame v miske.
  2. Pripravíme si malú zapekaciu formu, ktorú si vystelieme papierom na pečenie.
  3. Zmes premiestnime do formy a dáme do predhriatej rúry, pečieme na 180 stupňov cca 15 minút.
  4. Po vychladnutí nakrájame na kocky a môžeme podávať.

Nutrend Delicious Vegan protein

Aby Vás kocky zasýtili na dlhšiu dobu a zároveň ste k nim pridali aj zdroj bielkovín, potom je tento vegánsky proteín od značky Nutrend tá správna voľba. Je krásne krémový a vychutnať si ho môžete ako šejk alebo ho možno pridať aj do jogurt/kaša, kde vytvoria krémovú konzistenciu. Obsahuje 4 druhy rastlinných proteínov - hrachový, cícerový, konopný a tekvicový. Ďalej obsahuje zmes obilnín, ako je ovos, amarant, pohánka, proso a quinoa. Predstavuje tak skvelý zdroj vegánskych bielkovín, zároveň je zdrojom omega 3 mastných kyselín a na ľahšie trávenie obsahuje komplex tráviacich enzýmov DigeZyme.


Mohlo by Vás zaujímať:

Peanut Butter Cup bez pridaného cukru

Každý ich pozná, každý ich miluje! Pridali sme bielkoviny, cukor vymenili za datle a čakanku a zdravšia verzia košíčka je na svete. Vyskúšajte recept na obľúbenú sladkosť, ktorú si môžete vychutnať pokojne aj v diéte.

Chudnutie pre začiatočníkov. Čo je to kalorický deficit?

Ak neviete, ako začať chudnúť, bude to vždy ťažké a dlho to nevydržíte. V tomto článku sa dozviete základné pojmy a princípy, ako to funguje a čo je dôležité, aby ste sa konečne zbavili kilogramov.

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: