Tradičný slivkový koláč vo fit odľahčenej verzii. Inšpirujte sa týmto receptom, ktorý zaručene poteší každého a presvedčí aj tých, ktorí sú skôr na tie „klasiky“. Vďaka jogurtu v korpuse je koláč skvele nadýchaný a vláčny. Navrchu nájdeme klasickú maslovú posýpku, ktorá nás vtiahne do detských rokov, kedy sme ju odlupovali z koláčov, až tam žiadna nezostala.
Korpus:
Drobenka:
+ slivky
Pokiaľ by ste chceli namiesto klasického cukru použiť zdravšiu alternatívu, tak tento ochutený erytritol je skvelou voľbou. Erytritol je vyrobený z glukózy z BIO ovocia a jedná sa o prírodné sladidlo. Oproti bežnému cukru má sladivosť 70%. Má nulový glykemický index a jeho výhodou je, že nespôsobuje zubný kaz a nepôsobí preháňavo. V kuchyni ho použite všade, kde by ste použili bežný repný cukor.
Mohlo by Vás zaujímať:
Low carb tvarožník iba z tvarohu, vajcia, pudingu a sladidla. Žiadna múka, žiadny cukor. Vyskúšajte tvarohový dezert s nízkym obsahom sacharidov. Pre wau efekt odporúčame servírovať s orechovým maslom a lesným ovocím.
Maximalizujte svoj výkon a obmedzte únavu vďaka energizujúcej forme horčíka. Magnesium malát je organická zlúčenina horčíka a kyseliny jablčnej, ktorá ponúka viac než len základný prísun horčíka. Ideálne pre každého, kto chce zvýšiť ako duševnú, tak fyzickú výkonnosť.