Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodné aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.
Bio kakao je skvelým doplnkom tradičných aj menej obvyklých dezertov. Môžete z neho vytvoriť úžasnú mramorovú tortu, koláčiky, zmrzlinu alebo dokonca čokoládové smoothie. Posypte si ním rannú kašu alebo ním ochuťte rôzne nepečené dezerty.
Kakao sa vyrába zo semien kakaovníka a je základnou zložkou čokolády. Má výraznú horkú chuť a pestuje sa najmä v západnej Afrike. Pôvod kakaa však siaha až do Južnej Ameriky, odkiaľ bolo v 16. storočí dovezené do Európy.
Dávkovanie.
Balenie: 150 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nevystavujte slnečnému žiareniu ani priamemu slnečnému žiareniu. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : Alergény v zložkách výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Výživové údaje na 100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1 375 kJ / 329 kcal
|
Tuky:
|
10,0 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny:
|
6,5 g
|
Carbohydrates:
|
20,0 g
|
z toho cukry: 20,0 %:
|
0,5 g
|
Vláknina: 5,5 g:
|
33,0 g
|
Bielkoviny: 33,5 g:
|
21,0 g
|
Soľ:
|
0,1 g
|
Zloženie: kakaový prášok so zníženým obsahom tuku* (obsah kakaového masla najmenej 10 %). Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, orechov a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva