Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Karob (svätojánsky chlieb) je chutnou alternatívou kakaa. Pochádza zo stromu zvaného rohovník, ktorý rastie najmä na Blízkom východe. Tu sa pestuje už najmenej 4 000 rokov. Vďaka svojej prirodzene sladkej chuti si karob nevyžaduje obohacovanie cukrom. Jeho jemná konzistencia tiež znamená, že sa doň nemusí pridávať veľké množstvo tuku, čo je bežné pri výrobe čokolády.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, aby sa zabezpečila ich kvalita a aby mohli byť označené touto značkou. Ich ekologickú kvalitu ocenia najmä ľudia, ktorí sa zaujímajú o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľné systémy hospodárenia.
✅ Chutná alternatíva ku kakau
✅ jemná konzistencia
✅ ekologická kvalita
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : Alergény v zložkách výrobku sú zvýraznené tučným písmom .
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 1529 kj/354 kcal |
Tuky | 4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 65 g |
- z toho cukry | 38 g |
Bielkoviny | 4,9 g |
Soľ | 0,02 g |
Zloženie : svetlý karobový prášok *
* produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Ľahko rozpustný sirup s vysokou sladivosťou. Obsahuje minimálne množstvo cukru, takže je vhodný aj pre diabetikov a ľudí, ktorí sa snažia o zdravý životný štýl.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Tradičná sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a mierne sladkú chuť.