Bezvaječné špagety z tvrdej pšeničnej krupice v BIO kvalite obohatia nielen nutrične váš jedálniček.
Špagety sú vyrobené z pšeničnej krupice, ktorá sa vyrába z kvalitnej tvrdej alebo tvrdej pšenice alebo krupice. Ich hlavnou výhodou je, že nemajú tendenciu sa rozvariť. Môžete ich používať všade tam, kde používate bežné špagety. Ich chuť najviac vyzdvihuje kvalitný olivový olej. Samozrejme, dobre sa hodia aj k paradajkám a cesnaku.
V bolonskej omáčke sa bez nich nezaobídete, kvalitné špagety sú absolútne nevyhnutným základom pre aglio olio pokrm. Bez kvalitných cestovín ho jednoducho neuvaríte. Skúste to s bazalkovým alebo rukolovým pestom. A špagety alla carbonara, teda špagety so smotanovou alebo syrovou omáčkou, sú samostatnou kulinárskou kapitolou. Nebojte sa však experimentovať s neobvyklejšími kombináciami alebo chuťami.
Návod na prípravu
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie pre alergikov : Alergény sú v zložení výrobku vyznačené tučným písmom . Tento výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva mliečne výrobky, lepok, oxid siričitý, sóju, vajcia, orechy, ryby a mäkkýše.
Energetická hodnota 1 552 kJ / 367 kcal | |
---|---|
Tuky: | 2,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Carbohydrates: | 70,7 g |
z toho cukry: 70,7 %, z toho cukry: 70,7 %, z toho cukry: 70,7 %: | 3,0 g |
Vláknina: | 8,0 g |
Bielkoviny: | 11,8 g |
Soľ: | 0,01 g |
Zloženie: celozrnná krupica z tvrdej pšenice*. Môže obsahovať stopy sóje. *produkt kontrolovanej poľnohospodárskej výroby