Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky v miske s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Pohánkové vločky sa vyrábajú varením v pare a drvením pohánkových krúp. Keďže boli tepelne upravené, v porovnaní so surovým zrnom nepotrebujú takmer žiadnu prípravu.
Použitie: Varte 2 minúty vo vode, mlieku alebo zeleninovom nápoji. Môžete ich tiež zaliať vriacou vodou a nechať stáť 3 minúty.
Balenie: 250 g
Minimálna trvanlivosť : Pozri obal
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú v zložení výrobku vyznačené tučným písmom.
Energetická hodnota na 100 g 1 530 kJ / 361 kcal
|
|
---|---|
Tuky:
|
3,0 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny:
|
1,0 g
|
Sacharidy: 1,5 g sacharidov, 2,5 g sacharidov, 3,5 g sacharidov:
|
71,0 g
|
z toho cukry: 1,5 g (2,5 g):
|
2,0 g
|
Bielkoviny:
|
12,0 g
|
Soľ:
|
0,0 g
|
Zloženie: pohánkové vločky*. Obsahuje stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva