Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Krásne farebné kryštáliky bohaté na melasu dodajú domácim limonádam a dezertom šmrnc, plnú chuť a vôňu.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Jemne mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie.
Perfektný produkt. Kuskus je ochutený, nie je potrebné nič pridávať. Výborný ako rýchle občerstvenie na večeru alebo desiatu.
Zmes vločiek v kvalite bio obsahuje štyri druhy obilných vločiek - ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. V tejto zmesi sa vhodne kombinujú a dopĺňajú špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín.
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je vhodná najmä na prípravu kaše alebo polievky.
Prirodzene bezlepkové obilniny dodajú každému jedlu šmrnc a vynikajúcu výživovú hodnotu. Univerzálna mňamka! Umyte ju a pripravte ako ryžu! Skvelá na sladko aj na slano.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Zelenohnedé semená s jemnou orieškovou chuťou v bio kvalite.
Drobné vločky s jemne orieškovou chuťou. Stačí ich zaliať horúcou tekutinou, ochutiť sirupom, pridať orechy alebo semienka a máte pripravené chutné raňajky.
Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodná aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.
Drvený kokos s typickou aromatickou vôňou, ktorá dodá vašim pokrmom exotický nádych
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia.
Nekvasí, ale chutí úžasne. Jedlám dodáva plnú a výraznú chuť. Je výborným pomocníkom aj pri vegetariánskom varení.
olej okos je snehobiely tuk, ktorý sa vyrába lisovaním za studena. Ide teda o surový produkt. Má kokosovú arómu a dodáva pokrmom príjemnú chuť.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.