|
2270 g
čokoláda
|
57,30 €
skladom
|
57,30 €
|
|
|
2270 g
vanilka
|
57,30 €
skladom
|
57,30 €
|
|
Proteín je ľahko rozpustný, enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový koncentrát so stupňom hydrolýzy DH12.
Procesom hydrolýzy sa proteázové enzýmy (enzýmy štiepiace bielkoviny) rozkladajú bielkovinové väzby na aminokyseliny s dlhým reťazcom. Tieto aminokyseliny sa nazývajú polypeptidy. Ide o enzymatický proces hydrolýzy - predtrávenie ("predžutie"). Jeho produktom sú bielkoviny, ktoré sú pre telo dokonale využiteľné vo forme peptidov, medzi ktoré patria: oligopeptidy (majú viac ako 12 aminokyselín), dipeptidy (majú 2 aminokyseliny), tripeptidy (majú 3 aminokyseliny), tetrapeptidy (majú 4 aminokyseliny), pentapeptidy (majú 5 aminokyselín) atď. Index biologickej dostupnosti BV je 104 - 107.
Stupeň hydrolýzy - najdôležitejší údaj, ktorý určuje kvalitu hydrolyzovanej bielkoviny. Bielkoviny môžu podliehať procesu hydrolýzy rôznou rýchlosťou alebo môžu mať rôzny stupeň hydrolýzy. Na rozdiel od niektorých iných výrobcov uvádzame stupeň hydrolýzy nielen na etikete výrobku, ale je zahrnutý aj priamo v názve výrobku - DH12, čo je vysoký stupeň hydrolýzy, vďaka ktorému má náš výrobok vysoký obsah krátkych peptidov. Bielkoviny s vysokým stupňom hydrolýzy sa zvyčajne vyznačujú tým, že majú mierne, ale naozaj mierne a nie nepríjemne horkú chuť, ktorú môžete pocítiť aj v našom výrobku, a to je dôkazom toho, že ide o naozaj kvalitne hydrolyzovaný výrobok. Vyhnite sa takzvaným hydrám, ktoré neuvádzajú stupeň hydrolýzy. Zvyčajne je to v tomto prípade nanajvýš stupeň 4, čo je pri rýchlosti vstrebávania bielkovín irelevantné. Je len drahší.
Odporúčané dávkovanie: obsah 1 odmerky (= 30 g) Hydro 77 DH12 rozmiešajte v 150 - 200 ml vody
V jednombalení je 2270 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Doplnok stravy, so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.
Alergény sú v zložení výrobku uvedené tučným písmom .
Tabuľka nutričných hodnôt (100 g):
|
čokoláda
|
energetická hodnota
|
1661,2 kJ/395,5 kcal
|
bielkoviny
|
73,2 g
|
sacharidy
|
8,5 g
|
tuky
|
7,7 g
|
Výživové údaje sa vzťahujú na čokoládový variant. Výživové údaje iných príchutí sa môžu mierne líšiť.
|
profil aminokyselín (100 g výrobku):
|
čokoláda
|
L-Valín
|
4450 mg
|
L-izoleucín
|
4636 mg
|
L-leucín
|
8015 mg
|
L-Lyzín
|
7132 mg
|
L-metionín
|
1551 mg
|
L-tryptofán
|
1067 mg
|
L-treonín
|
5244 mg
|
L-fenylalanín
|
2367 mg
|
L-alanín
|
3748 mg
|
kyselina asparágová
|
8290 mg
|
kyselina glutámová
|
13485 mg
|
L-histidín
|
1330 mg
|
L-prolín
|
4233 mg
|
L-tyrozín
|
2124 mg
|
L-arginín
|
1812 mg
|
L-cysteín
|
1726 mg
|
glycín
|
1238 mg
|
L-serín
|
3716 mg
|
Celkové BCAA
|
17101 mg
|
Aminokyseliny spolu.
|
76165 mg
|
Výživové údaje sú založené na čokoládovom variante. Výživové údaje iných príchutí sa môžu mierne líšiť.
|
Čokoláda: enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina s hydrolýzou stupňa DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: (beta laktoglobulín 36 %, alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané zložky: odtučnené kakao, aróma, glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), anatto (prírodné farbivo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)
Vanilka: Enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané látky: aróma, steviol-glykozidy (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), beta-karotén a annato (prírodné farbivá), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)
Jahoda: enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: laktoglobulín beta 36 %, laktalbumín alfa 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Zloženie: sušené jahody, aróma, extrakt z červenej repy a anatto (prírodné farbivá), glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu)
Banán - enzymaticky hydrolyzovaná srvátková bielkovina so stupňom hydrolýzy DH12 (obsah bielkovinovej frakcie: alfa laktalbumín 15 %, imunoglobulín 2,5 %, hovädzí sérový albumín 2,5 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou 500 - 1000 Da 4 %, frakcie srvátkových bielkovín s molárnou hmotnosťou < 500 KDa 40 %), komplex 7 enzýmov: papaín, alfa amyláza, bromelaín, laktáza, celuláza, neutrálna proteáza, lipáza. Pridané látky: sušené banány, aróma, betakarotén a anatto (prírodné farbivá), glykozidy steviolu (sladidlo z rastliny stévia - prírodného pôvodu), sukralóza (sladidlo), sójový lecitín 0,29 % (na instantizáciu).