Ryžové vločky sú prirodzene bezlepkové, ale bohaté na všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v iných druhoch obilnín - sú vynikajúcim zdrojom: komplexných sacharidov vlákniny a niektorých vitamínov a minerálov.
Návod na prípravu: 1 porciu 50 g zalejte horúcou vodou, nechajte 3 minúty odstáť a potom použite ako prílohu do kaše alebo si pripravte kašu ako ovsené vločky.
Balenie: 1000 g
Minimálna trvanlivosť : pozri obal
Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov: alergény v zložkách výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Výživové údaje
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
1474 kJ/352 kcal
|
Bielkoviny
|
7 g
|
Sacharidy
|
78 g
|
- z toho cukry
|
2 g
|
Tuky
|
0,6 g
|
- z toho nasýtené mastné kyseliny
|
0 g
|
- z toho transmastné kyseliny
|
0 g
|
- z toho mononenasýtené
|
0 g
|
- z toho polynenasýtené
|
0 g
|
Vláknina
|
2 g
|
Soľ
|
0 g
|
Vápnik
|
0 mg
|
PHE
|
350 mg
|
Zloženie:
100% ryžové vločky