|
180 g
citron
|
15,38 €
skladom
|
15,38 €
|
|
|
180 g
malina
|
15,38 €
skladom
|
15,38 €
|
|
|
180 g
jablko
|
15,38 €
Aktuálne nedostupné
|
15,38 €
|
|
Aby sme zabezpečili vysoký štandard nášho produktu, používame taliansky kolagénový peptidový hydrolyzát značky ITALGEL (teľacia koža), ktorý sa vyrába enzymatickou hydrolýzou. Tento proces účinne rozkladá bielkovinové reťazce na nízkomolekulárne štruktúry. Výsledkom sú kolagénové peptidy najvyššej kvality s molekulovou hmotnosťou od 1500 do 5000 daltonov (Da), čo zlepšuje ich vstrebávanie. Patentovaným postupom sa získava veľmi čistý kolagén, pri ktorom sa extrahujú jednotlivé vlákna, čím sa zachováva ich prirodzená štruktúra. Následné šetrné tepelné spracovanie umožňuje rozložiť kolagénové vlákna na kratšie bielkovinové podjednotky, ktoré sa enzymaticky štiepia na malé hydrolyzované peptidy, čím sa získajú ľahko použiteľné "stavebné bloky". Na dokončenie výrobného procesu sa používa najmodernejšia technológia sušenia, ktorá zabezpečuje, že peptidy majú presne definovanú veľkosť. Výsledný produkt je dobre rozpustný aj v studenej vode, hypoalergénny, stabilný a ľahko vstrebateľný.
Kyselina hyalurónová, známa aj akohyaluronát sodný, je prirodzenou súčasťou medzibunkovej hmoty, ktorú vytvárajú bunky v našom tele. Spolu s kolagénom a elastínom je jednou z hlavných zložiek spojivového tkaniva, ktoré obklopuje naše kožné bunky. Mladá, zdravá pokožka obsahuje veľké množstvo kyseliny hyalurónovej, ale s pribúdajúcim vekom sa produkcia kyseliny hyalurónovej v pokožke znižuje a existujúce zásoby kyseliny hyalurónovej sa zmenšujú. GreenFood Nutrition Kyselina hyalurónová sa vyrába fermentáciou. Moderná výroba kyseliny hyalurónovej často využíva proces fermentácie, ktorý sa považuje za ekologický a efektívny spôsob výroby tejto dôležitej látky. Fermentácia zahŕňa použitie mikroorganizmov na premenu substrátov na kyselinu hyalurónovú.
Acerola (Malpighia emarginata ) je tropický ker alebo malý strom pochádzajúci z Karibiku, Strednej a Južnej Ameriky. Plody aceroly, často nazývané barbadoská alebo západoindická čerešňa, sú malé červené bobule. Acerola je jedným z najbohatších prírodných zdrojov vitamínu C. Obsah vitamínu C v plodoch aceroly je oveľa vyšší ako v pomarančoch a iných citrusových plodoch. Okrem vitamínu C obsahujú plody aceroly aj ďalšie bioaktívne látky, ako sú karotenoidy, antokyány a flavonoidy, ktoré môžu synergicky podporovať účinky vitamínu C. Vitamín C z prírodných zdrojov, ako je acerola, sa často lepšie vstrebáva do organizmu ako syntetické formy vitamínu C.
Vitamín C, známy aj ako kyselina askorbová , je vo vode rozpustný vitamín, ktorý je nevyhnutný pre rôzne telesné funkcie. Vitamín C pomáha udržiavať normálnu funkciu imunitného systému počas intenzívneho fyzického výkonu a po ňom. Podporuje normálnu tvorbu kolagénu pre správnu funkciu ciev, kostí, chrupaviek, zubov, ďasien a pokožky. Prispieva k vyváženému energetickému metabolizmu, normálnej funkcii nervového systému, psychickej činnosti a ochrane buniek pred oxidačným stresom. Prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania.
Steviolglykozidy sa získavajú z listov rastliny Stevia rebaudiana, ktorá je cenená pre svoju vysokú sladivosť. Steviolglykozidy ako sladidlo sú takmer bezkalorické, majú nízky glykemický index a na rozdiel od cukru neprispievajú k vzniku zubného kazu. Potraviny s nižším glykemickým indexom pomalšie zvyšujú hladinu cukru v krvi, čo je výhodné najmä pre diabetikov, ľudí s nadváhou a pri redukčných diétach, ale aj pre bežnú kondíciu.
Odporúčané dávkovanie: 1x denne rozmiešajte 1 dávku (1 odmerku) v 300 ml vody a vypite. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
180 g
Denná dávka: 6 g
Počet dávok v balení: 30
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte na suchom mieste a pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a chráňte pred mrazom. Výrobca a predajca nezodpovedajú za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov.
Účinné látky:
|
6 g
|
RHP*
|
Hydrolyzovaný kolagén
|
5000 mg
|
**
|
Acerola
|
320 mg
|
**
|
- z toho vitamín C
|
80 mg
|
100 %
|
Kyselina hyalurónová
|
30 mg
|
**
|
*Referenčná hodnota príjmu RHP, **RHP nestanovená
Zloženie:
(Malpighia glabra L., rastlinná zložka - plod),jablková aróma , regulátor kyslosti - kyselina citrónová, farbivo - chlorella, regulátor kyslosti - kyselina jablčná, sladidlo: glykozidy steviolu, kyselina hyalurónová, jablkový prášok.
Malinová príchuť: hydrolyzovaný hovädzí kolagén, extrakt z aceroly s 25 % vitamínu C (Malpighia glabra L., rastlinná zložka - plod), malinová príchuť, regulátor kyslosti - kyselina citrónová, farbivo - prášok z červenej repy, regulátor kyslosti - kyselina jablčná, sladidlo: glykozidy steviolu, kyselina hyalurónová, prášok z malinových plodov.
Príchuť citrón: hydrolyzovaný hovädzí kolagén, extrakt z aceroly s 25 % vitamínu C (Malpighia glabra L., rastlinná zložka - plod), príchuť citrónová šťava, regulátor kyslosti - kyselina citrónová, regulátor kyslosti - kyselina jablčná, sladidlo: glykozidy steviolu, kyselina hyalurónová, farbivo - beta-karotén, prášok z plodov citróna.