Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Reflex Micro Whey Native 2270 g + Magnesium Bisglycinate 90 kapslí ZADARMO

Už hodnotil 1 zákazník
  • Doprava zdarma
  • Akcia

Reflex Micro Whey Native 2270 g + Magnesium Bisglycinate 90 kapslí ZADARMO

Už hodnotil 1 zákazník
2270 g čokoláda
102,77 €
skladom
102,77 €
2270 g vanilka
102,77 €
skladom
102,77 €
2270 g banán
102,77 €
skladom
102,77 €
2270 g jahoda
102,77 €
skladom
102,77 €
Všetky varianty
Zobraziť menej
Doprava od 2,90 €. Nad 69 € ZADARMO.

Reflex Nutrition Micro Whey Native 2270 g, doplnok stravy


AKCIA: Pri zakúpení Reflex Micro Whey Native 2270 g​ obdržíte Reflex Magnesium Bisglycinate 90 kapsúl v bežnej cene 10,07 € úplne ZADARMO. Akcia platí do vypredania zásob.


Nová technológia prináša špičkovú kombináciu natívneho srvátkového izolátu ako hlavnej zložky a CFM srvátkového izolátu! Počas posledných 15 rokov výskumu v spoločnosti Reflex Nutrition bol vyvinutý dokonalý, vysoko stráviteľný, nedenaturovaný srvátkový proteínový izolát Micro Whey - doteraz najčistejší proteín. Je to vysoko pokročilá forma špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala vysoké množstvo biologicky aktívnych peptidov a aminokyselín. Zložkou č. 1 v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný srvátkový izolát Native Whey. Je to pravdepodobne najkvalitnejšia forma bielkovín, ktorá je v súčasnosti k dispozícii, a obsahuje extra biologicky aktívne mikrofrakcie, ktoré sa nachádzajú v prírodných, čistých bielkovinách. Bolo preukázané, že tieto častice majú pozitívne účinky na celkové zdravie organizmu.

Native Whey je bioaktívny srvátkový izolát vyrobený priamo z čerstvého mlieka.

  • Tým sa Native Whey úplne líši od všetkých štandardných proteínov WPI/WPC (srvátkový proteínový izolát a koncentrát), ktoré sú dnes na trhu, teda proteínov vyrobených z pasterizovanej (tepelne upravenej) srvátky, ktorá je vedľajším produktom výroby syra pomocou syridla a kyselín. Hoci tieto štandardné metódy ponúkajú konzistentne slušnú výživovú kvalitu srvátkových bielkovín, ktorá za posledných dvadsať rokov priniesla skvelé výsledky miliónom športovcov na celom svete, technologická špička sa nezadržateľne posúva ďalej.

Technológia výroby spoločnosti Native Whey tak nepochybne a jednoznačne vytvorila novú éru a štandard kvality bioaktívnych srvátkových bielkovín.

  • Native Whey tak predstavuje úplne odlišnú srvátkovú bielkovinu od štandardných foriem WPI/WPC vyrábaných zo srvátky (vedľajší produkt pri výrobe syra). Native Whey obsahuje vysoký podiel tzv. sérového albumínu, ktorý je veľmi citlivý na vyššie teploty a zmeny pH, a preto sa štandardnými metódami vo veľkej miere rozkladá, Native Whey obsahuje vysoký podiel bioaktívnych frakcií, 5 % imunoglobulínov, rastových faktorov a ďalších subfrakcií, ktoré majú priaznivý anabolický účinok.
  • Ďalšími zaujímavými parametrami Native Whey je až o 166 % vyšší obsah aminokyseliny Cystín, ktorá je nevyhnutnou zložkou pre tvorbu glutatiónu. Cystín sa skladá z dvoch molekúl aminokyseliny Cysteín a je opäť veľmi citlivý na zmeny tepla a pH, takže pri štandardných metódach WPI/WPC sa cystín opäť degraduje (denaturuje), takže výsledný produkt obsahuje len "rozbité" zvyšky cysteínu, ktoré pôvodne tvorili dôležitú dvojicu v základnej štruktúre cystínu. Natívna srvátka obsahuje aj vysoké množstvo L-leucínu (najdôležitejšie BCAA).

Ako sa dosahuje takýto rozdiel oproti štandardným formám WPC/WPI?

  • Pri bežných štandardných metódach výroby WPI/WPC dochádza počas výrobného procesu k vyššej degradácii (denaturácii) bielkovín, a to najprv v procese výroby syra, kde sa mlieko pasterizuje ("tepelná dezinfekcia"), potom sa "zrazí" pomocou kyselín a syridiel ( zmena pH = denaturácia), aby sa vytvoril základ pre syr alebo tvaroh, a potom sa ako vedľajší produkt použije srvátka, ktorá sa zvyčajne opäť pasterizuje. Práve táto pasterizovaná srvátka je základom pre tvorbu bielkovinového koncentrátu alebo izolátu v štandardných proteínoch WPI/WPC, pričom v tomto surovom stave obsahuje laktózu ako hlavnú zložku. Proteín sa potom "izoluje" iónovou výmenou alebo mikrofiltráciou/ultrafiltráciou. Iónová výmena zahŕňa ďalšiu významnú denaturáciu (degradáciu) bielkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizáciu prostredia. Iónová výmena najviac poškodzuje prirodzenú štruktúru bielkovín a ponúka najnižšiu kvalitu; na druhej strane je to najlacnejší spôsob výroby WPI/WPC, preto ho používa aj väčšina výrobcov na súčasnom trhu (zameraných najmä na masový predaj - tieto menej kvalitné zdroje sa vyznačujú vysokou prašnosťou a penivosťou bielkovinových koncentrátov). Hoci mikrofiltrácia/ultrafiltrácia (CFM) je ekologickejšia metóda, stále je založená na čiastočne denaturovanej (degradovanej) pasterizovanej srvátke. native Whey teda predstavuje výrobu nedenaturovanej bioaktívnej bielkoviny získanej úplne iným spôsobom, pri ktorom sa vďaka modernej technológii mikrofiltrácie a viacstupňovej ultrafiltrácie bielkovina izoluje priamo z čerstvého mlieka pri teplotách, ktoré nepresahujú desať stupňov Celzia!

Porovnanie značiek

  • Micro Whey obsahuje minimálne 88 % bielkovín, porovnajte tento produkt s inými výrobcami! Micro Whey je nezávisle testovaný v každej šarži, každý mesiac. Počas tohto testovania sa prísne kontroluje zloženie výrobku a minimálny obsah bielkovín 88 %. Tento štandard je ťažké prekonať! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100 % kvalitu a záruku. Okrem toho sa testuje na neprítomnosť dopingových látok podľa noriem kvality ISO17025. Najdôležitejšími výhodami tohto výrobku sú rýchla a bezproblémová stráviteľnosť a využiteľnosť.
  • Výsledky jednotlivých testov si môžete pozrieť na webovej stránke originálneho výrobcu na tomto odkaze: http: //www.reflex-nutrition.com/Protein-Testing.shtml

Rýchlejšie a efektívnejšie vstrebávanie s Digezyme® & Lactospore®

  • Účinnosť vstrebávania Micro Whey je spôsobená špeciálnymi enzýmami Digezyme. Tie absolútne zvyšujú účinnosť vstrebávania a absorpcie bielkovín. Okrem toho obsahuje probiotické kultúry LactoSpore.

Odporúčané dávkovanie . Dávkovanie závisí od príjmu bielkovín z bežnej stravy, intenzity tréningu a telesnej hmotnosti

Balenie: 2270 g

Minimálna trvanlivosť: pozri obal

Upozornenie: Výživový doplnok, so sladidlami, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.

Alergény sú v zložení výrobku uvedené tučným písmom .

Zobraziť celý popis
Skryť celý popis

Výživové hodnoty

100 g

30 g

energetické hodnoty

1512kj / 356kcal

457kj / 107kcal

bielkoviny (natívny srvátkový izolát, CFM srvátkový izolát)

88g

26,4g

sacharidy

2,1g

0.6g

tuky

0,4g

0.1g

z toho nasýtené tuky

0,1g

stopy

z toho mononenasýtené

0,1g

stopy

z toho polynenasýtené

0,2g

stopy

vláknina

stopy

stopy

sodík

226 mg

68mg

laktóza

0,7g

0.2g

tráviace enzýmy Digezyme

166mg

50mg

laktospory

160.000.000

50.000.000

Zloženie: Laktospory, ktoré sa nachádzajú na území Slovenska: e162 (len jahodová príchuť), E160a (len vanilková a banánová príchuť), umelé sladidlá - acesulfam-K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore (Bacillus Coagulans), Digezyme (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza)

 
Zobraziť celé parametre
Skryť celé parametre

Recenzie Už hodnotil 1 zákazník

  • 27. 8. 2022 v 09:48
    Karel Sochor
Máte s produktom skúsenosť? Napíšte recenziu a pomôžte tak ostatným zákazníkom s rozhodovaním. Ďakujeme :-)
Pridať vlastné hodnotenie

Vložiť hodnotenie produktu

Recenzie: *
         

Dotazy Radi vám pomôžeme

  • 17. 7. 2020 v 09:51
    Miroslava Doubková
    Reagovat
    Dobrý den, je tento protein vhodný k redukci váhy, tzn, dát si ho například místo svačiny? A kolikrát denně se může pít?
  • 17. 7. 2020 v 15:33
    Tereza Fitness007
    Reagovat
    Dobrý den, ano je vhodný, protein se často používá po cvičení nebo jako svačina. Pro ženu jedna dávka denně bohatě stačí, základem hubnutí je kalorický deficit a kvalitní zdroj živin. Přeji pěkný den, Tereza
O našich produktoch vieme skoro všetko. Radi vám pomôžeme.
Pridať dotaz

Vložiť otázku