Smartfuel Ryžová kaša 300 g
PREDAJ Z DÔVODU POŠKODENÉHO OBALU. OBSAH BALENIA JE V PORIADKU.
Instantné kaše sú veľmi obľúbené, najmä vďaka ich jednoduchej a rýchlej príprave. Lahodnú a krémovú kašu vykúzlite za okamih a ako ju ochutíte, si ani neviete predstaviť. Veľkou výhodou tejto lahodnej kaše je, že je prirodzene bezlepková, a teda ľahko stráviteľná.
✅ instantná ryžová kaša
✅ ryža je prirodzene bezlepková
✅ zaujímavé je, že približne štvrtina obyvateľov krajiny konzumuje ryžu
✅ kaša sa pripravuje rýchlo a jednoducho
✅ je ľahko stráviteľná
✅ ochutenie je na vašej fantázii a nie sú mu kladené žiadne medze
✅ krémová konzistencia
✅ stačí zaliať horúcou vodou, premiešať, nechať chvíľu odstáť a chutné raňajky sú na stole
Tipy na prípravu:
- Raňajky - kašu zalejte dvojnásobným množstvom horúcej vody, premiešajte, nechajte chvíľu odstáť, v prípade potreby doplňte vodu a opäť premiešajte. Ozdobte podľa chuti. PS: V kombinácii s ovocím a naším kešu krémom si ju obzvlášť vychutnáte!
- Zahusťovanie - kaša má neutrálnu chuť, preto sa výborne hodí na zahusťovanie omáčok alebo polievok.
- Smoothie - Ak sa náhodou kaša nepodarí a je veľmi riedka, stačí pridať orechy alebo orechové maslo a ovocie a rozmixovať kašu na smoothie. TIP: Vysokokvalitné bielkoviny sa výborne hodia do smoothie na doplnenie bielkovín.
- Polievkové knedličky - Zmiešajte ryžovú kašu, strúhané tofu/mleté mäso, cesnak a čerstvé bylinky a vytvorte zmes, z ktorej vytvarujte malé guľôčky. Guľôčky stačí niekoľko minút povariť v polievke a knedličky sú hotové.
- Bešamelová omáčka - Do zeleninového nápoja/mlieka pridajte ryžovú kašu (množstvo upravte podľa hustoty), ochuťte muškátovým orieškom a soľou. Nechajte niekoľko minút povariť, potom nechajte chvíľu odstáť a omáčka je hotová.
Balenie: 300 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: potravina vhodná najmä pre športovcov. Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.