Na výbere múky záleží a pri pečení vianočného pečiva to platí dvojnásobne. Pre všetkých, ktorí chcú pripraviť nezabudnuteľné vianočné dobroty, je táto mandľová múka kľúčom k úspechu. Každé sústo tohto mandľového dezertu bude oslavou chuti a dokonalosti, ktorá zanechá v mysliach stravníkov nezabudnuteľný dojem.
Pripravte sa na vianočnú hostinu plnú jemnej a výnimočnej sladkosti, ktorá očarí vaše zmysly.
Použitie: Mandľová múka sa používa najmä pri pečení, výrobe koláčov, cukroviniek, krémov a dezertov. Možno ju použiť aj na výrobu mandľového mlieka, domáceho marcipánu alebo obľúbených makrónok. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrárske výrobky a možno ňou čiastočne nahradiť aj bežnú múku.
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť : pozri obal
Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov: Alergény v zložkách výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Tabuľka nutričných hodnôt: |
na 100 g |
Energetická hodnota
|
2518 kJ / 609 kcal
|
Tuky
|
54,6 g
|
Nasýtené MK
|
4,9 g
|
Sacharidy
|
6,2 g
|
Z toho cukry
|
5,3 g
|
Vláknina
|
8,4 g
|
Bielkoviny
|
19,1 g
|
Soľ
|
0 g
|
Zloženie:
100 % jemne mletévylúpané mandľové jadrá