Fazuľa Healthy Day® Mungo BIO na klíčenie počas celého roka. Sú vhodné na priamu konzumáciu, do šalátov alebo ako prísada do rôznych jedál. Majú jemne korenistú chuť.
Použitie: na ozdobu pečiva, do polievok, zeleninových alebo cestovinových šalátov. Klíčky by sa mali konzumovať radšej surové, aby sa zachovali všetky živiny
Poznámka : Pred konzumáciou ich opláchnite vodou. Klíčky môžete skladovať 1 - 2 týždne v chladničke. Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Distribútor. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Krajina pôvodu
Pokyny na prípravu |
|
Čas namáčania |
8-12 hodín |
Čas klíčenia |
3-4 dni |
Ideálna teplota |
približne 20 °C |
Opláchnite vodou |
2-3 krát denne |
Zber vo veľkosti |
1-3 cm |
zloženie: fazuľa mungo (Vigna radiata) z ekologického poľnohospodárstva.