Stuhnutá vrstva tuku na orieškovom kréme? Nebojte, nie je skazené.
Ste milovníkmi orieškových krémov, ale zarazila vás stuhnutá vrstva tuku na povrchu? Nejedná se o pleseň ani inú pohromu, ale ide o prirozdzený jav.
Ste milovníkmi orieškových krémov, ale zarazila vás stuhnutá vrstva tuku na povrchu? Nejedná se o pleseň ani inú pohromu, ale ide o prirozdzený jav.
Bod prepálenia (tepelná stabilita tukov) je teplota, kedy sa začínajú tuky a oleje prepaľovať, čo pre naše zdravie nie je žiadúce. Každý tuk má bod prepálenia iný, tak poďme nahliadnuť do tabuľky, v ktorej sú hodnoty presne napísané.
Arašidové maslo je vynikajúce, ale je aj naozaj dobré pre zdravie? Je čas sa ponoriť do tohto arašidového šialenstva
V jedálničku sme sa zamerali hlavne na komplexné sacharidy a prísun bielkovín, ktoré sú obzvlášť dôležité.
Detoxikácia tela je obľúbená najmä na jar, kedy vám ľudia najmä na sociálnych sieťach snaží vnútiť detoxikačné kúry,pôsty, zeleninové šťavy a hladovky.
Intolerancia laktózy postihuje takmer 75 % ľudí po celom svete. Je dôležité si nepliesť intolerancii laktózy a alergiu na mlieko, sú to uplně iné termíny a každý má iný spôsob "liečby". V tomto člávku sa dozviete, že to nie je vôbec žiadna tragédia.