Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Zdravé Dezerty

  • Recept na fit čokoládovú bublaninu s lesným ovocím
    Zdravé Dezerty

    Recept na fit čokoládovú bublaninu s lesným ovocím

    Jednoduchý a rýchly recept na vláčnu bublaninu s extra dávkou bielkovín. Či už si v diéte alebo si len strážiš kalorický príjem, tak túto čokoládovú bublaninu si môžeš vychutnať bez výčitiek. Skvelú chuť zvýrazní kyslasté lesné ovocie a vďaka pridanému proteínu Ťa skvele zasýti.

  • JABLKOVÁ Buchta s Tvarohom | Fitness RECEPT
    Zdravé Dezerty

    JABLKOVÁ Buchta s Tvarohom | Fitness RECEPT

    S príchodom jesene a bohatej úrody jabĺk nie je lepší spôsob, ako ich využiť pri zdravom pečení. Či už máte jablká vlastné, alebo vám ich daroval sused, ktorý ich má plnú záhradu a už nevie, čo s nimi, vyskúšajte tento recept, ktorý si nevyžaduje žiadne zázračné ingrediencie. Vo väčšine prípadov už máte všetko doma. Poďme sa pustiť do práce!

  • Proteínové COOKIE DOUGH guľôčky
    Zdravé Dezerty

    Proteínové COOKIE DOUGH guľôčky

    Či už hľadáte nápad na zdravú desiatu, alebo chcete svojim blízkym dopriať niečo chutné a zároveň zdravé, pripravte si spolu s nami tieto proteínové guľôčky z cesta s príchuťou medu a škorice! Recept je mimoriadne jednoduchý na prípravu a bude skvelou voľbou ako občerstvenie, zdravý dezert alebo aj ako pohostenie pre návštevu. Ako vždy, náš dôraz na kvalitné suroviny a vyvážené zloženie znamená, že si môžete s pokojom vychutnať sladkosť.

  • Jesenný Závin / Fitness Recept
    Zdravé Dezerty

    Jesenný Závin / Fitness Recept

    Máte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút! Navyše sa po zjedení tohto dezertu nebudete cítiť previnilo, pretože ide o nutrične vyvážený recept, ktorý, samozrejme, obsahuje bielkoviny.

Obľúbené články