Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia. Pridaním rôznych ingrediencií môžete vytvoriť mnoho chutných jedál.
Z jemných ovsených vločiek je najlepšia kaša .
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
Tradičná sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a mierne sladkú chuť.
karob je zaujímavou alternatívou bio čokolády.
Chutné čipsy z kukuričnej múky v bio kvalite. Vynikajúce ako občerstvenie, ale vhodné aj na raňajky v domácom müsli. Môžu sa tiež rozdrviť a použiť na balenie.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.
Slnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi všestranné.
Tento zaujímavý druh cukru sa vyrába zo šťavy z kvetov kokosových paliem. Hodí sa všade tam, kde sa používa trstinový cukor
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .
Lúpané konopné semeno v bio kvalite. Je mäkké a má príjemnú maslovú chuť.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Bulgur je naklíčená, sušená, nahrubo nalámaná a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a pripravuje sa podobne. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú, orechovú chuť. Je vhodný do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Sirup na dochutenie akéhokoľvek pokrmu pripomínajúci lahodný karamel.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej pšeničnej krupice. Ich výhodou je jednoduchá a rýchla príprava a všestranné použitie. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty.
Základná ingrediencia na prípravu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých, ktorí držia paleo diétu.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Cícer je strukovina s jemnou orieškovou chuťou a mierne krémovou konzistenciou.
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, mierne orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa do sladkých aj slaných jedál.
Jasmínová ryža v bio kvalite, jemne voňajúca jazmínom a ideálna na použitie v ázijskej kuchyni.
Tapiokové perly na prípravu skvelých exotických pudingov, sladkých a slaných jedál a na zahusťovanie.
Trstinová šťava má podobnú chuť a vôňu ako med. Vychutnajte si ju v bio kvalite ako sladidlo a ochucovadlo slaných jedál.
Ryža basmati sa vyznačuje dlhými zrnami a jemnou orieškovou arómou. V kuchyni oceníte najmä jej nepriľnavosť a krátky čas prípravy. Ide o bio ryžu z úpätia Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Krásne farebné kryštáliky bohaté na melasu dodajú domácim limonádam a dezertom šmrnc, plnú chuť a vôňu.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.