V tejto kategórii nájdete všetky zdravé jedlá, ktoré sú "ready to eat", čiže také, ktoré sa dajú jesť studené, ale aj ohriate. Nech už ide o rybie konzervy, hotové jedlá Express menu alebo sušené mäso. Ich výhodou sú porcie a balenia, ktoré sa vojdú úplne všade. Express menu je hotové sterilizované kvalitné jedlo, ktoré nie je potrebné variť. Nemusí sa ani prilievať voda - jedlá nie sú dehydratované.
Jedlá v obale môžete jednoducho ohriať a servírovať. Bez obáv ho môžete zjesť i studené. Jedlo je balené do odolných bariérových balení, takže ho môžete mať neustále po ruke, bez toho, aby vás obmedzovalo svojou veľkosťou alebo skladovacími podmienkami. Či vás čaká výlet na bicykli, trekové dobrodružstvo, idete autom na dovolenku alebo potrebujete jedlo na ryby, môžete ho mať stále pri ruke.
Do tela potrebujete dostať najmä vápnik a vitamín D. Sardinky obsahujú najviac vápnika zo všetkých rýb.
Naše filety z tuniaka pochádzajú z Portugalska. Sú ručne spracované. Filety sú veľmi chutné a ľahko stráviteľné.
Portugalský tuniak pruhovaný, vynikajúci napríklad do šalátov! Žiadna priemyselná výroba, ale ručné spracovanie od roku 1928.
Obsahuje makrelu v rajčatové omáčce, vysoký obsah omega 3 mastných kyselin a velké množství bílkovin – 20 gramů na 100 g masa.
Treščia pečeň je veľmi tučná, a to je dobre, pretože je taká jemná, že sa jej vyrovná len málo paštét.
Ryža na pare so zeleninovou zmesou. Vhodná ako teplá príloha, ale aj na rýchlu prípravu rizota alebo zeleninového šalátu.
Sušené maso vyrobené podle indiánských receptur, téměř bez tuku a s velkým podílem bílkovin
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Chudé hovädzie mäso v omáčke bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.
Svačinová polievka pre milovníkov kyslej kapusty s kvalitnou paprikovou klobásou.
Portugalský tuniak pruhovaný v rastlinnom oleji. Vynikajúci napríklad do šalátov! Nevyrába sa priemyselne, ale ručne, od roku 1928
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Šťavnaté kúsky chudého morčacieho mäsa s čerstvou bielou kapustou dusenou na cibuli a rasci.
Lososa si môžete vychutnať ako sendvič alebo ako večeru s ryžou či v cestovinovom šaláte.
Na opečenej slanine opečieme papriky, paradajky a cibuľu. Do omáčky sa pridá vývar z hovädzieho mäsa a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Výborne chutí s chlebom pod holým nebom pri táboráku.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Hovädzie zadné mäso nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s maslom osmaženými hubami, zaliate vývarom a zjemnené smotanou.
24 hodín marinované hovädzie pliecko, ktoré sa pomaly pečie a potom sa nakrája na tenké plátky.
Do tela potrebujete dostať najmä vápnik a vitamín D. Sardinky obsahujú najviac vápnika zo všetkých rýb.
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom Cassoulet. Počas pomalého varenia sa biela fazuľa, morčacie mäso, koreňová zelenina, korenie a chutná klobása premenia na lahodné jedlo.
Marinované morčacie prsia, pomaly pečené a nakrájané na tenké plátky, vhodné na sendviče alebo šaláty.
Vylepšete si zdraví celého těla sleďovou svačinkou díky omega-3 mastným kyselinám, kterém sledi obsahují.
šťavnaté kúsky kuracieho mäsa v jemnej zeleninovej zmesi z červenej a bielej fazule, mrkvy a kukurice.
15 hodín pomaly ťahaný vývar z hovädzieho mäsa, kostí a koreňovej zeleniny, mierne osolený, vhodný ako základ do polievok, omáčok a na preliatie pečeného mäsa.
Jednoducho mäso a zelenina typická pre túto kuchyňu. Kukurica, červená fazuľa, červená paprika a mrkva.